Spoorbrug Schiedam

ProRail zet stap naar volledig dekkend mobiel bereik op spoor

Foto Dylan

Over een paar jaar is het mobiele bereik op het Nederlandse spoornetwerk volledig dekkend. ProRail heeft een contract afgesloten met telecommunicatieprovider Cellnex, dat de komende twee jaar tachtig masten neerzet op de spoorgrond die het bedrijf pacht van de spoorbeheerder. Het betere bereik betekent niet alleen meer comfort voor reizigers; het is ook een belangrijke voorwaarde voor het uitrollen van het Europese beveiligingssysteem ERTMS.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ProRail zet stap naar volledig dekkend mobiel bereik op spoor | OVPro.nl
Spoorbrug Schiedam

ProRail zet stap naar volledig dekkend mobiel bereik op spoor

Foto Dylan

Over een paar jaar is het mobiele bereik op het Nederlandse spoornetwerk volledig dekkend. ProRail heeft een contract afgesloten met telecommunicatieprovider Cellnex, dat de komende twee jaar tachtig masten neerzet op de spoorgrond die het bedrijf pacht van de spoorbeheerder. Het betere bereik betekent niet alleen meer comfort voor reizigers; het is ook een belangrijke voorwaarde voor het uitrollen van het Europese beveiligingssysteem ERTMS.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.