Storm, weersomstandigheden, ProRail

Herstel stormschade op het spoor gaat ook zondag nog door

Door de grote schade op het spoor als gevolg van storm Eunice kost het herstel meer tijd dan ProRail aanvankelijk had voorzien. De spoorbeheerder denkt de hele nacht en zondag nog bezig te zijn met het verrichten van herstelwerkzaamheden, zegt een woordvoerster. De regionale spoorvervoerders hebben hun dienstregeling met aanpassingen al eerder vandaag opgestart. De NS rijdt ook al weer op een groot aantal trajecten, maar verwacht dat nog niet al het treinverkeer zaterdag al kan rijden.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , , , , ,

Auteur: Redactie OVPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Herstel stormschade op het spoor gaat ook zondag nog door | OVPro.nl
Storm, weersomstandigheden, ProRail

Herstel stormschade op het spoor gaat ook zondag nog door

Door de grote schade op het spoor als gevolg van storm Eunice kost het herstel meer tijd dan ProRail aanvankelijk had voorzien. De spoorbeheerder denkt de hele nacht en zondag nog bezig te zijn met het verrichten van herstelwerkzaamheden, zegt een woordvoerster. De regionale spoorvervoerders hebben hun dienstregeling met aanpassingen al eerder vandaag opgestart. De NS rijdt ook al weer op een groot aantal trajecten, maar verwacht dat nog niet al het treinverkeer zaterdag al kan rijden.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , , , , ,

Auteur: Redactie OVPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.