Treinverkeer NS weer overwegend normaal

Overweg Breda Foto: Yvonne

Na de problemen op het spoor van zondag rijden de meeste NS-treinen weer zo goed als normaal. Ook de reisinformatie is weer op orde. Zondag legde een storing in een van de IT-systemen het treinverkeer vanaf het einde van de ochtend de rest van de dag plat. De regionale treinen reden gewoon volgens dienstregeling.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu OVPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de OV-sector. Maak nu gebruik van het actieabonnement en lees OVPro voor € 7,50 per maand.

START actieABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Yvonne Ton

Yvonne Ton is freelance journalist voor de online vakbladen van ProMedia Group.

1 reactie op “Treinverkeer NS weer overwegend normaal”

Pat Rick|04.04.22|10:00

Men moet processen en besluitvorming versnellen: kijk naar backup & restore procedures en business continuity bij NS. Als zaken mis gaan binnen een uur zaken weer terugdraaien. En misschien werken met duplicatie in Data Centers (zoals bij banken)

Grote ellende was er ook bij treinreizigers Schiphol. N/Z-lijn zsm doortrekken ipv afhankelijkheid NS/ProRail. Met P&R langs A4 bij Hoofddorp, als alternatieve uitstapplaats Schiphol en voor forensen naar A’dam.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Treinverkeer NS weer overwegend normaal | OVPro.nl

Treinverkeer NS weer overwegend normaal

Overweg Breda Foto: Yvonne

Na de problemen op het spoor van zondag rijden de meeste NS-treinen weer zo goed als normaal. Ook de reisinformatie is weer op orde. Zondag legde een storing in een van de IT-systemen het treinverkeer vanaf het einde van de ochtend de rest van de dag plat. De regionale treinen reden gewoon volgens dienstregeling.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Yvonne Ton

Yvonne Ton is freelance journalist voor de online vakbladen van ProMedia Group.

1 reactie op “Treinverkeer NS weer overwegend normaal”

Pat Rick|04.04.22|10:00

Men moet processen en besluitvorming versnellen: kijk naar backup & restore procedures en business continuity bij NS. Als zaken mis gaan binnen een uur zaken weer terugdraaien. En misschien werken met duplicatie in Data Centers (zoals bij banken)

Grote ellende was er ook bij treinreizigers Schiphol. N/Z-lijn zsm doortrekken ipv afhankelijkheid NS/ProRail. Met P&R langs A4 bij Hoofddorp, als alternatieve uitstapplaats Schiphol en voor forensen naar A’dam.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.