Actievoerende boeren lopen langs het spoor. Foto: ANP
Stikstofcrisis

ProRail overweegt aangifte tegen boeren om spoorblokkade

Actievoerende boeren lopen langs het spoor. Foto: ANP

Spoorbeheerder ProRail overweegt aangifte te doen bij de politie wegens de blokkade van het spoor bij Lelieveld in de Achterhoek. Actievoerende boeren stonden dinsdag een korte tijd stil op een spoorwegovergang bij het station Lichtenvoorde-Groenlo. ProRail noemt de actie “ontoelaatbaar” en “onverantwoord” en met mogelijke een aangifte wil de spoorbeheerder voorkomen dat zoiets nog een keer gebeurt, zegt een woordvoerder.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ProRail overweegt aangifte tegen boeren om spoorblokkade | OVPro.nl
Actievoerende boeren lopen langs het spoor. Foto: ANP
Stikstofcrisis

ProRail overweegt aangifte tegen boeren om spoorblokkade

Actievoerende boeren lopen langs het spoor. Foto: ANP

Spoorbeheerder ProRail overweegt aangifte te doen bij de politie wegens de blokkade van het spoor bij Lelieveld in de Achterhoek. Actievoerende boeren stonden dinsdag een korte tijd stil op een spoorwegovergang bij het station Lichtenvoorde-Groenlo. ProRail noemt de actie “ontoelaatbaar” en “onverantwoord” en met mogelijke een aangifte wil de spoorbeheerder voorkomen dat zoiets nog een keer gebeurt, zegt een woordvoerder.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.