Sprinter trein met camera. Foto: NS
cameratoezicht

NS kijkt live mee in trein tegen seksueel overschrijdend gedrag

Sprinter trein met camera. Foto: NS

NS gaat als proef live meekijken in treinen waar veel overlast wordt gemeld. De directe aanleiding is een aantal recente incidenten met seksueel overschrijdend gedrag in de trein, meldt de NS. Het vervoersbedrijf gaat op specifieke trajecten preventief cameratoezicht instellen en live meekijken. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NS kijkt live mee in trein tegen seksueel overschrijdend gedrag | OVPro.nl
Sprinter trein met camera. Foto: NS
cameratoezicht

NS kijkt live mee in trein tegen seksueel overschrijdend gedrag

Sprinter trein met camera. Foto: NS

NS gaat als proef live meekijken in treinen waar veel overlast wordt gemeld. De directe aanleiding is een aantal recente incidenten met seksueel overschrijdend gedrag in de trein, meldt de NS. Het vervoersbedrijf gaat op specifieke trajecten preventief cameratoezicht instellen en live meekijken. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.