De Reinier Paping trein wordt gedoopt door zijn dochters en Erben Wennemars. Foto: Arriva
Vechtdallijnen

Schaatslegende Reinier Paping heeft een ‘eigen’ trein

De Reinier Paping trein wordt gedoopt door zijn dochters en Erben Wennemars. Foto: Arriva

Reinier Paping had al een postzegel en een standbeeld en sinds deze week ook een eigen trein. De ‘Reinier Paping’ trein is dinsdag 5 juli op station Zwolle officieel ‘gedoopt’ door Monique en Karin, de twee dochters van Reinier. Ook schaatser Erben Wennemars, die jarenlang over de vloer kwam bij de familie Paping, was aanwezig bij dit bijzondere postuum eerbetoon.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Schaatslegende Reinier Paping heeft een ‘eigen’ trein | OVPro.nl
De Reinier Paping trein wordt gedoopt door zijn dochters en Erben Wennemars. Foto: Arriva
Vechtdallijnen

Schaatslegende Reinier Paping heeft een ‘eigen’ trein

De Reinier Paping trein wordt gedoopt door zijn dochters en Erben Wennemars. Foto: Arriva

Reinier Paping had al een postzegel en een standbeeld en sinds deze week ook een eigen trein. De ‘Reinier Paping’ trein is dinsdag 5 juli op station Zwolle officieel ‘gedoopt’ door Monique en Karin, de twee dochters van Reinier. Ook schaatser Erben Wennemars, die jarenlang over de vloer kwam bij de familie Paping, was aanwezig bij dit bijzondere postuum eerbetoon.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.