Intercity direct Amsterdam - Rotterdam. Foto: NS
Zomercampagne

Vernieuwd groepsticket NS enorm populair

Intercity direct Amsterdam - Rotterdam. Foto: NSFoto: NS

Het kortingsticket waarmee je vanaf twee personen voor een vast bedrag met de trein kan reizen is populair. Het afgelopen kwartaal is de verkoop hiervan 56 procent toegenomen. In de nieuwe zomercampagne van de NS staat het groepsticket dan ook centraal.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.