Werkzaamheden ProRail Amsterdam Centraal. Foto: ANP SEM VAN DER WAL
Personeelstekort

Grote hinder door spoorwerkzaamheden en gebrek aan vervangend vervoer

Werkzaamheden ProRail Amsterdam Centraal. Foto: ANP SEM VAN DER WAL

Veel treinreizigers zullen deze zomer een stuk langer onderweg zijn. Op veel plekken is het spoor verouderd en zijn werkzaamheden noodzakelijk. De NS zet bussen in, maar door het dringende personeelstekort zijn simpelweg te weinig chauffeurs om de bussen te besturen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Grote hinder door spoorwerkzaamheden en gebrek aan vervangend vervoer | OVPro.nl
Werkzaamheden ProRail Amsterdam Centraal. Foto: ANP SEM VAN DER WAL
Personeelstekort

Grote hinder door spoorwerkzaamheden en gebrek aan vervangend vervoer

Werkzaamheden ProRail Amsterdam Centraal. Foto: ANP SEM VAN DER WAL

Veel treinreizigers zullen deze zomer een stuk langer onderweg zijn. Op veel plekken is het spoor verouderd en zijn werkzaamheden noodzakelijk. De NS zet bussen in, maar door het dringende personeelstekort zijn simpelweg te weinig chauffeurs om de bussen te besturen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.