NS-station Leiden (foto: NS)
Stopbussen ingezet

Treinverkeer rond Leiden ontregeld door scheur in een wissel

Het treinverkeer in de regio rond Leiden is maandag ernstig ontregeld. Er rijden geen treinen tussen Hoofddorp en Leiden Centraal. Tussen Leiden Centraal en Den Haag Centraal rijden minder intercity’s en tussen Amsterdam Sloterdijk en Schiphol rijdt beperkt treinverkeer. ProRail meldt dat de verstoring in ieder geval tot 23.00 uur gaat duren.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu OVPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de OV-sector. Maak nu gebruik van het actieabonnement en lees OVPro voor € 7,50 per maand.

START actieABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Sander van Vliet

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Treinverkeer rond Leiden ontregeld door scheur in een wissel | OVPro.nl
NS-station Leiden (foto: NS)
Stopbussen ingezet

Treinverkeer rond Leiden ontregeld door scheur in een wissel

Het treinverkeer in de regio rond Leiden is maandag ernstig ontregeld. Er rijden geen treinen tussen Hoofddorp en Leiden Centraal. Tussen Leiden Centraal en Den Haag Centraal rijden minder intercity’s en tussen Amsterdam Sloterdijk en Schiphol rijdt beperkt treinverkeer. ProRail meldt dat de verstoring in ieder geval tot 23.00 uur gaat duren.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.