Europees Spoornetwerk niet overal op orde. Foto: Jon Worth
interview

Journalist Jon Worth gaat uitdaging aan: in 40 dagen alle Europese grenzen passeren met de trein

Europees Spoornetwerk niet overal op orde. Foto: Jon Worth

Onderzoeksjournalist Jon Worth is op pad met een missie: het Europese spoornetwerk onderzoeken. In veertig dagen wil hij álle Europese binnengrenzen over steken met de trein. Het project laat al snel zien wat mis is met het Europese treinnetwerk: de kwaliteit van infrastructuur verschilt enorm, sporen sluiten niet op elkaar aan en vertrektijden zijn totaal niet op elkaar afgestemd. OVPro spreekt Jon Worth midden in zijn reis.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Journalist Jon Worth gaat uitdaging aan: in 40 dagen alle Europese grenzen passeren met de trein | OVPro.nl
Europees Spoornetwerk niet overal op orde. Foto: Jon Worth
interview

Journalist Jon Worth gaat uitdaging aan: in 40 dagen alle Europese grenzen passeren met de trein

Europees Spoornetwerk niet overal op orde. Foto: Jon Worth

Onderzoeksjournalist Jon Worth is op pad met een missie: het Europese spoornetwerk onderzoeken. In veertig dagen wil hij álle Europese binnengrenzen over steken met de trein. Het project laat al snel zien wat mis is met het Europese treinnetwerk: de kwaliteit van infrastructuur verschilt enorm, sporen sluiten niet op elkaar aan en vertrektijden zijn totaal niet op elkaar afgestemd. OVPro spreekt Jon Worth midden in zijn reis.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.