veiligheidssysteem

Geen trein of vervangend busvervoer door onverwachte werkzaamheden Amersfoort

Hoofdingang Station Amersfoort Centraal. Foto: Wikipedia/DaanVR

Door onverwachte werkzaamheden aan het veiligheidssysteem, rijden dinsdagavond vanaf 21:00 van, naar en via Amersfoort Centraal de hele avond en nacht geen treinen. Doordat de werkzaamheden niet ver van tevoren gepland zijn, kan NS geen vervangend busvervoer inzetten.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Geen trein of vervangend busvervoer door onverwachte werkzaamheden Amersfoort | OVPro.nl
veiligheidssysteem

Geen trein of vervangend busvervoer door onverwachte werkzaamheden Amersfoort

Hoofdingang Station Amersfoort Centraal. Foto: Wikipedia/DaanVR

Door onverwachte werkzaamheden aan het veiligheidssysteem, rijden dinsdagavond vanaf 21:00 van, naar en via Amersfoort Centraal de hele avond en nacht geen treinen. Doordat de werkzaamheden niet ver van tevoren gepland zijn, kan NS geen vervangend busvervoer inzetten.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.