Valleilijn, station Amersfoort
Treinverkeer plat

Rover eist alternatief vervoer voor gedupeerde treinreizigers Amersfoort

NS kan treinreizigers van en naar Amersfoort dinsdagavond niet zomaar aan hun lot overlaten, stelt reizigersvereniging Rover. Dinsdagavond rijden vanaf 21:00 de hele avond geen NS treinen rondom station Amersfoort door werkzaamheden. Aangezien de werkzaamheden overwacht zijn, heeft NS geen vervangend vervoer kunnen regelen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rover eist alternatief vervoer voor gedupeerde treinreizigers Amersfoort | OVPro.nl
Valleilijn, station Amersfoort
Treinverkeer plat

Rover eist alternatief vervoer voor gedupeerde treinreizigers Amersfoort

NS kan treinreizigers van en naar Amersfoort dinsdagavond niet zomaar aan hun lot overlaten, stelt reizigersvereniging Rover. Dinsdagavond rijden vanaf 21:00 de hele avond geen NS treinen rondom station Amersfoort door werkzaamheden. Aangezien de werkzaamheden overwacht zijn, heeft NS geen vervangend vervoer kunnen regelen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.