Met de trein op wintersport.
Tirol

Voortaan ook via rechtstreekse nachttrein naar wintersportgebied Oostenrijk

Met de trein op wintersport.Foto: TUI

TUI breidt het aanbod treinreizen fors uit de komende winter. In samenwerking met GreenCityTrip introduceert de vakantie-aanbieder de TUI Ski Express. Vanaf december zal deze nachttrein de Oostenrijkse wintersportadressen aandoen. De aanbieders stellen dat de reis naar de Oostenrijkse skiresorts een stuk aangenamer en duurzamer is dan reizen per auto of vliegtuig.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Voortaan ook via rechtstreekse nachttrein naar wintersportgebied Oostenrijk | OVPro.nl
Met de trein op wintersport.
Tirol

Voortaan ook via rechtstreekse nachttrein naar wintersportgebied Oostenrijk

Met de trein op wintersport. Foto: TUI

TUI breidt het aanbod treinreizen fors uit de komende winter. In samenwerking met GreenCityTrip introduceert de vakantie-aanbieder de TUI Ski Express. Vanaf december zal deze nachttrein de Oostenrijkse wintersportadressen aandoen. De aanbieders stellen dat de reis naar de Oostenrijkse skiresorts een stuk aangenamer en duurzamer is dan reizen per auto of vliegtuig.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.