Vernieuwde GTW op Leeuwarden (Stefan Verkerk Fotografie en Webdesign 2020)
solidariteit

NS: staking veroorzaakt ook treinuitval buiten Noord-Nederland

Foto: Station Leeuwarden. Foto ter illustratie. Arriva

Als gevolg van de staking van NS-personeel in het noorden van het land valt af en toe een trein elders in het land uit. Het gaat dan om treinen die “verbonden zijn met het stakingsgebied”, zegt een woordvoerder van de NS. Ook is er volgens hem hier en daar sprake van uitval van NS-treinen door personeelstekort, en door werkzaamheden die al gepland stonden.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

1 reactie op “NS: staking veroorzaakt ook treinuitval buiten Noord-Nederland”

kees boer|24.08.22|20:13

Daar ben ik ook achter gekomen zelfs voorbij Zwolle en Lelystad terwijl we allen beschouwen als Oost-Nederland ;trouwens is het met de bus ook niet pluis daar ik een kennisje op bezoek had en toen ze met de bus naar huis wou viel haar bus uit moest ze een uur wachten

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NS: staking veroorzaakt ook treinuitval buiten Noord-Nederland | OVPro.nl
Vernieuwde GTW op Leeuwarden (Stefan Verkerk Fotografie en Webdesign 2020)
solidariteit

NS: staking veroorzaakt ook treinuitval buiten Noord-Nederland

Foto: Station Leeuwarden. Foto ter illustratie. Arriva

Als gevolg van de staking van NS-personeel in het noorden van het land valt af en toe een trein elders in het land uit. Het gaat dan om treinen die “verbonden zijn met het stakingsgebied”, zegt een woordvoerder van de NS. Ook is er volgens hem hier en daar sprake van uitval van NS-treinen door personeelstekort, en door werkzaamheden die al gepland stonden.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

1 reactie op “NS: staking veroorzaakt ook treinuitval buiten Noord-Nederland”

kees boer|24.08.22|20:13

Daar ben ik ook achter gekomen zelfs voorbij Zwolle en Lelystad terwijl we allen beschouwen als Oost-Nederland ;trouwens is het met de bus ook niet pluis daar ik een kennisje op bezoek had en toen ze met de bus naar huis wou viel haar bus uit moest ze een uur wachten

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.