Duurder

Duitse overheid kondigt opvolger 9-euro ticket aan

Trein in Blankenberg Duitsland. Foto: Pixabay

De Duitse overheid gaat opnieuw de prijs van treintickets voor regionaal vervoer in Duitsland verlagen. De prijzen van openbaar vervoer worden verlaagd om de effecten van de stijgende inflatie- en energieprijzen te verlichten.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Duitse overheid kondigt opvolger 9-euro ticket aan | OVPro.nl
Duurder

Duitse overheid kondigt opvolger 9-euro ticket aan

Trein in Blankenberg Duitsland. Foto: Pixabay

De Duitse overheid gaat opnieuw de prijs van treintickets voor regionaal vervoer in Duitsland verlagen. De prijzen van openbaar vervoer worden verlaagd om de effecten van de stijgende inflatie- en energieprijzen te verlichten.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.