herkenbaarheid

Keolis Blauwnet treinen voorzien van treinnummers

Blauwnet trein op station Zwolle. Foto: ProMedia/Sander van Vliet

De Keolis Blauwnet treinen hebben vanaf 5 september een eigen zichtbaar nummer op de trein. De treinnummers vergroten de herkenbaarheid van een verbinding. Hierdoor weten reizigers straks nog gemakkelijker dat ze de juiste trein in stappen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Keolis Blauwnet treinen voorzien van treinnummers | OVPro.nl
herkenbaarheid

Keolis Blauwnet treinen voorzien van treinnummers

Blauwnet trein op station Zwolle. Foto: ProMedia/Sander van Vliet

De Keolis Blauwnet treinen hebben vanaf 5 september een eigen zichtbaar nummer op de trein. De treinnummers vergroten de herkenbaarheid van een verbinding. Hierdoor weten reizigers straks nog gemakkelijker dat ze de juiste trein in stappen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.