Rijdend hotel

ÖBB en Siemens Mobility presenteren nieuwe nachttrein met ‘comfortabel’ interieur

Nightjet interieur ligrijtuig. Foto: ÖBB

De grootste spoorwegmaatschappij van Oostenrijk en Siemens Mobility presenteren vandaag de nieuwe generatie Nightjet. De Europese nachttrein heeft een vernieuwd interieur en allemaal andere nieuwe technische snufjes. Naar verwachting rijdt de nieuwe Nightjet september 2023 op het spoor. Aan het eind van 2025 rijden 33 van deze nieuwe generatie treinen rond.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ÖBB en Siemens Mobility presenteren nieuwe nachttrein met ‘comfortabel’ interieur | OVPro.nl
Rijdend hotel

ÖBB en Siemens Mobility presenteren nieuwe nachttrein met ‘comfortabel’ interieur

Nightjet interieur ligrijtuig. Foto: ÖBB

De grootste spoorwegmaatschappij van Oostenrijk en Siemens Mobility presenteren vandaag de nieuwe generatie Nightjet. De Europese nachttrein heeft een vernieuwd interieur en allemaal andere nieuwe technische snufjes. Naar verwachting rijdt de nieuwe Nightjet september 2023 op het spoor. Aan het eind van 2025 rijden 33 van deze nieuwe generatie treinen rond.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.