50% korting

België introduceert goedkoop maandticket

Trein passeert station Antwerpen. Foto: Pixabay/Christo Anestev

In navolging van het populaire 9-euro ticket en gratis openbaar vervoer in Spanje, komt België ook met een kortingsactie. Belgische forenzen kunnen vanaf aanstaande vrijdag een flinke korting van 50 procent krijgen op een nieuw maandabonnement. Met de kortingsactie wil de Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen (NMBS) mensen (opnieuw) kennis laten maken met de trein. Het is voor het eerst dat de vervoerder met een dergelijk intitiatief komt. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

België introduceert goedkoop maandticket | OVPro.nl
50% korting

België introduceert goedkoop maandticket

Trein passeert station Antwerpen. Foto: Pixabay/Christo Anestev

In navolging van het populaire 9-euro ticket en gratis openbaar vervoer in Spanje, komt België ook met een kortingsactie. Belgische forenzen kunnen vanaf aanstaande vrijdag een flinke korting van 50 procent krijgen op een nieuw maandabonnement. Met de kortingsactie wil de Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen (NMBS) mensen (opnieuw) kennis laten maken met de trein. Het is voor het eerst dat de vervoerder met een dergelijk intitiatief komt. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.