DiscoverEU

Europa geeft opnieuw een maand lang gratis reizen weg aan jongeren

Treinreiziger op vakantie. Foto: Unsplash/Alexander Bagno.

Ben je 18 jaar en inwoner van een EU-lidstaat? Dan kan je jezelf kandidaat stellen om een maand lang gratis te reizen in Europa. Een groep van 35.000 jongeren worden geselecteerd en krijgt de kans om een maand per trein of ander duurzaam vervoer het Europese continent te verkennen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Europa geeft opnieuw een maand lang gratis reizen weg aan jongeren | OVPro.nl
DiscoverEU

Europa geeft opnieuw een maand lang gratis reizen weg aan jongeren

Treinreiziger op vakantie. Foto: Unsplash/Alexander Bagno.

Ben je 18 jaar en inwoner van een EU-lidstaat? Dan kan je jezelf kandidaat stellen om een maand lang gratis te reizen in Europa. Een groep van 35.000 jongeren worden geselecteerd en krijgt de kans om een maand per trein of ander duurzaam vervoer het Europese continent te verkennen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.