Brand langs het spoor bij Swifterbant.
miljoenenschade

Zeker tot half december geen treinen tussen Lelystad en Dronten

Brand langs het spoor bij Swifterbant. Foto: ANP / Hollandse Hoogte / Sander Koning

Het treinverkeer tussen Lelystad en Dronten ligt zeker tot half december stil als gevolg van de stroomstoring in Flevoland, begin september. Over een traject van zeven kilometer moeten onder meer bovenleidingen, kabels, seinen en relapskasten vervangen worden, meldt ProRail. In de tussentijd rijden NS-bussen tussen Lelystad Centrum en Dronten.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Zeker tot half december geen treinen tussen Lelystad en Dronten | OVPro.nl
Brand langs het spoor bij Swifterbant.
miljoenenschade

Zeker tot half december geen treinen tussen Lelystad en Dronten

Brand langs het spoor bij Swifterbant. Foto: ANP / Hollandse Hoogte / Sander Koning

Het treinverkeer tussen Lelystad en Dronten ligt zeker tot half december stil als gevolg van de stroomstoring in Flevoland, begin september. Over een traject van zeven kilometer moeten onder meer bovenleidingen, kabels, seinen en relapskasten vervangen worden, meldt ProRail. In de tussentijd rijden NS-bussen tussen Lelystad Centrum en Dronten.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.