Queen Elizabeth II

Openbaar vervoer in Londen verwacht ‘drukste dag ooit’

Queen Elizabeth II. Foto: Royal Government UK.

Het Londense vervoersbedrijf (TfL) verwacht maandag ongeveer een miljoen bezoekers voor de staatsbegrafenis van koningin Elizabeth II. “We zijn voorbereid op een van de drukste dagen die TfL ooit heeft meegemaakt”, zegt TfL-baas Andy Byford.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Openbaar vervoer in Londen verwacht ‘drukste dag ooit’ | OVPro.nl
Queen Elizabeth II

Openbaar vervoer in Londen verwacht ‘drukste dag ooit’

Queen Elizabeth II. Foto: Royal Government UK.

Het Londense vervoersbedrijf (TfL) verwacht maandag ongeveer een miljoen bezoekers voor de staatsbegrafenis van koningin Elizabeth II. “We zijn voorbereid op een van de drukste dagen die TfL ooit heeft meegemaakt”, zegt TfL-baas Andy Byford.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.