Schade bovenleiding

Brits openbaar vervoer in de problemen tijdens uitvaart Elizabeth

Underground in Londen tijdens de ochtendspits. Foto: Pixabay.

In Londen kunnen duizenden mensen door schade aan de bovenleiding de staatsbegrafenis van koningin Elizabeth niet bezoeken. Het treinverkeer van een belangrijke spoorlijn richting Windsor kwam tot stilstand. Duizenden mensen missen nu de ceremonie in de stad ten westen van Londen, volgens treinexploitant South Western Railways, die zich verontschuldigd bij de getroffenen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Brits openbaar vervoer in de problemen tijdens uitvaart Elizabeth | OVPro.nl
Schade bovenleiding

Brits openbaar vervoer in de problemen tijdens uitvaart Elizabeth

Underground in Londen tijdens de ochtendspits. Foto: Pixabay.

In Londen kunnen duizenden mensen door schade aan de bovenleiding de staatsbegrafenis van koningin Elizabeth niet bezoeken. Het treinverkeer van een belangrijke spoorlijn richting Windsor kwam tot stilstand. Duizenden mensen missen nu de ceremonie in de stad ten westen van Londen, volgens treinexploitant South Western Railways, die zich verontschuldigd bij de getroffenen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.