Miljoenennota

Prinsjesdag: kabinet investeert 2 miljard euro in spoor

Prinsjesdag: Aanbieding Miljoenennota en Rijksbegroting in KamerFoto: ANP/Bart Maat

Onze wegen, vaarwegen en spoor hebben geld nodig volgens het kabinet. Om die reden investeren Minister Mark Harbers en staatssecretaris Vivianne Heijnen het komende jaar 4 miljard euro in de infrastructuur. De helft daarvan is bestemd voor spoor.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

1 reactie op “Prinsjesdag: kabinet investeert 2 miljard euro in spoor”

kees boer|20.09.22|16:57

Daarvan ook graag knelpunten oplossen die lang op de rol staan zoals dubbelsporig Deventer – Olst,spoorbrug Ravenstein,dubbelsporig Leiden – Woerden,voorbereidingen Lelylijn,als deze definitief komt willen de noordelijke provincies extra woningen bouwen om de druk op de randstad te ontlasten

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Prinsjesdag: kabinet investeert 2 miljard euro in spoor | OVPro.nl
Miljoenennota

Prinsjesdag: kabinet investeert 2 miljard euro in spoor

Prinsjesdag: Aanbieding Miljoenennota en Rijksbegroting in Kamer Foto: ANP/Bart Maat

Onze wegen, vaarwegen en spoor hebben geld nodig volgens het kabinet. Om die reden investeren Minister Mark Harbers en staatssecretaris Vivianne Heijnen het komende jaar 4 miljard euro in de infrastructuur. De helft daarvan is bestemd voor spoor.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

1 reactie op “Prinsjesdag: kabinet investeert 2 miljard euro in spoor”

kees boer|20.09.22|16:57

Daarvan ook graag knelpunten oplossen die lang op de rol staan zoals dubbelsporig Deventer – Olst,spoorbrug Ravenstein,dubbelsporig Leiden – Woerden,voorbereidingen Lelylijn,als deze definitief komt willen de noordelijke provincies extra woningen bouwen om de druk op de randstad te ontlasten

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.