personeelstekort

Provincie Groningen onderzoekt boete Arriva na uitval 4000 treinen

Arriva trein op het station in Leeuwarden. Foto: Sander van Vliet/ProMedia

In de provincie Groningen vallen door het dringende personeelstekort veel meer treinritten uit dan vorig jaar. Dit jaar werden al 4000 treinritten geschrapt. De provincie vindt de uitval “verwijtbaar” en onderzoekt of Arriva hiervoor financieel gestraft kan worden.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Provincie Groningen onderzoekt boete Arriva na uitval 4000 treinen | OVPro.nl
personeelstekort

Provincie Groningen onderzoekt boete Arriva na uitval 4000 treinen

Arriva trein op het station in Leeuwarden. Foto: Sander van Vliet/ProMedia

In de provincie Groningen vallen door het dringende personeelstekort veel meer treinritten uit dan vorig jaar. Dit jaar werden al 4000 treinritten geschrapt. De provincie vindt de uitval “verwijtbaar” en onderzoekt of Arriva hiervoor financieel gestraft kan worden.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.