Overstap trein

Samenwerking KLM en Thalys verloopt moeizaam door drukte Schiphol

Thalys op het perron in Schiphol. Foto: Flickr.

Minder vluchten en meer treinen op korte afstand. Het plan was duidelijk, maar de samenwerking tussen Thalys en KLM verloopt moeizaam door de drukte op Schiphol, zegt KLM-directeur Bas Gerressen tegenover de Telegraaf. Mensen die de trein zouden pakken, nemen door de urenlange rijen nu toch eerder het vliegtuig.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Samenwerking KLM en Thalys verloopt moeizaam door drukte Schiphol | OVPro.nl
Overstap trein

Samenwerking KLM en Thalys verloopt moeizaam door drukte Schiphol

Thalys op het perron in Schiphol. Foto: Flickr.

Minder vluchten en meer treinen op korte afstand. Het plan was duidelijk, maar de samenwerking tussen Thalys en KLM verloopt moeizaam door de drukte op Schiphol, zegt KLM-directeur Bas Gerressen tegenover de Telegraaf. Mensen die de trein zouden pakken, nemen door de urenlange rijen nu toch eerder het vliegtuig.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.