Gestrande reizigers

Netwerkstoring, kabelbreuk en ontsporing zorgen voor onrustig weekend op het spoor

Passagiers uit de ontspoorde trein op station Weert. Foto: ANP/Rob Engelaar

Een netwerkstoring in de nacht van vrijdag op zaterdag, een kabelbreuk op zaterdagochtend en een ontspoorde trein in de nacht van zaterdag op zondag hebben op verschillende trajecten dit weekend voor ongemak gezorgd.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Netwerkstoring, kabelbreuk en ontsporing zorgen voor onrustig weekend op het spoor | OVPro.nl
Gestrande reizigers

Netwerkstoring, kabelbreuk en ontsporing zorgen voor onrustig weekend op het spoor

Passagiers uit de ontspoorde trein op station Weert. Foto: ANP/Rob Engelaar

Een netwerkstoring in de nacht van vrijdag op zaterdag, een kabelbreuk op zaterdagochtend en een ontspoorde trein in de nacht van zaterdag op zondag hebben op verschillende trajecten dit weekend voor ongemak gezorgd.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.