Station Bijlmer Arena
70.000 toeschouwers

NS stopt opnieuw niet op station Bijlmer door werkzaamheden en capaciteitsgebrek

Amsterdam Bijlmer-ArenA treinstation. Foto: Wikipedia.

Bezoekers van de wedstrijd Ajax-Go Ahead Eagles en het afscheidsconcert van De Dijk in de Ziggo Dome kunnen aanstaande zaterdag niet met de trein naar huis. Vanwege werkzaamheden tussen Amsterdam en Utrecht is er onvoldoende treincapaciteit om tienduizenden mensen naar huis te brengen, schrijft de NS maandag.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nick Augusteijn

1 reactie op “NS stopt opnieuw niet op station Bijlmer door werkzaamheden en capaciteitsgebrek”

Pat Rick|27.09.22|10:47

Hoofdspoor kan het niet aan. Zagen we ook tijdens F1 weekend. Metronet moet zsm worden uitgebouwd, want men is te afhankelijk van NS/ProRail. Schiphol is ook ’s werelds grootste luchthaven die geen metro/skytrain heeft.

De zuidflank van A’dam loopt vast en metrodekking voor de METROpoolregio A’dam zou zeker helpen fileprobleem/fijnstof/stikstofprobleem op te lossen. Dit is evident en onbegrijpelijk dat dit nog niet is gerealiseerd in een welvarend land als NL. Dus niet lullen maar poetsen!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NS stopt opnieuw niet op station Bijlmer door werkzaamheden en capaciteitsgebrek | OVPro.nl
Station Bijlmer Arena
70.000 toeschouwers

NS stopt opnieuw niet op station Bijlmer door werkzaamheden en capaciteitsgebrek

Amsterdam Bijlmer-ArenA treinstation. Foto: Wikipedia.

Bezoekers van de wedstrijd Ajax-Go Ahead Eagles en het afscheidsconcert van De Dijk in de Ziggo Dome kunnen aanstaande zaterdag niet met de trein naar huis. Vanwege werkzaamheden tussen Amsterdam en Utrecht is er onvoldoende treincapaciteit om tienduizenden mensen naar huis te brengen, schrijft de NS maandag.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nick Augusteijn

1 reactie op “NS stopt opnieuw niet op station Bijlmer door werkzaamheden en capaciteitsgebrek”

Pat Rick|27.09.22|10:47

Hoofdspoor kan het niet aan. Zagen we ook tijdens F1 weekend. Metronet moet zsm worden uitgebouwd, want men is te afhankelijk van NS/ProRail. Schiphol is ook ’s werelds grootste luchthaven die geen metro/skytrain heeft.

De zuidflank van A’dam loopt vast en metrodekking voor de METROpoolregio A’dam zou zeker helpen fileprobleem/fijnstof/stikstofprobleem op te lossen. Dit is evident en onbegrijpelijk dat dit nog niet is gerealiseerd in een welvarend land als NL. Dus niet lullen maar poetsen!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.