Bijlmer ArenA

Trein stopt niet voor Ajax-fans en concertgangers: “We zijn als NS kritisch op onszelf”

Informatiebord geeft aan dat NS-treinen niet stoppen op Bijlmer ArenA. Foto: ProMedia/Sander van Vliet

Ruim 70.000 Ajax-fans en concertgangers lopen zaterdagavond rond in het ArenA-gebied. Zij kunnen niet met de trein naar huis, zo werd maandag bekend. NS laat in een reactie aan OVPro weten het boetekleed aan te trekken. “We hebben dit probleem in relatie tot Bijlmer ArenA te laat opgemerkt.”

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

1 reactie op “Trein stopt niet voor Ajax-fans en concertgangers: “We zijn als NS kritisch op onszelf””

Pat Rick|30.09.22|17:39

NS heeft geprobeerd metro te spelen, door hogere frequenties in de Randstad aan te bieden. Maar het materieel en het systeem zijn gewoon niet geschikt voor benodigde frequentie (zeg per 2 minuten). Daarom is het goed om het metronet in METROpoolregio A’dam uit te breiden van Zandvoort tot Almere. En lijnen in de randstad om te bouwen tot Randstadrail met lessen Hoekse Lijn. Regionale lijnen moeten dan naar NS gaan, zodat we weer spreken van Nederlandse (en niet Hollandse) Spoorwegen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Trein stopt niet voor Ajax-fans en concertgangers: “We zijn als NS kritisch op onszelf” | OVPro.nl
Bijlmer ArenA

Trein stopt niet voor Ajax-fans en concertgangers: “We zijn als NS kritisch op onszelf”

Informatiebord geeft aan dat NS-treinen niet stoppen op Bijlmer ArenA. Foto: ProMedia/Sander van Vliet

Ruim 70.000 Ajax-fans en concertgangers lopen zaterdagavond rond in het ArenA-gebied. Zij kunnen niet met de trein naar huis, zo werd maandag bekend. NS laat in een reactie aan OVPro weten het boetekleed aan te trekken. “We hebben dit probleem in relatie tot Bijlmer ArenA te laat opgemerkt.”

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

1 reactie op “Trein stopt niet voor Ajax-fans en concertgangers: “We zijn als NS kritisch op onszelf””

Pat Rick|30.09.22|17:39

NS heeft geprobeerd metro te spelen, door hogere frequenties in de Randstad aan te bieden. Maar het materieel en het systeem zijn gewoon niet geschikt voor benodigde frequentie (zeg per 2 minuten). Daarom is het goed om het metronet in METROpoolregio A’dam uit te breiden van Zandvoort tot Almere. En lijnen in de randstad om te bouwen tot Randstadrail met lessen Hoekse Lijn. Regionale lijnen moeten dan naar NS gaan, zodat we weer spreken van Nederlandse (en niet Hollandse) Spoorwegen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.