Arriva-treinen op station Leeuwarden.
ziekteverzuim

Cao-onderhandelingen Arriva: rituitval en personeelstekort onderwerp van gesprek

Arriva-treinen op station Leeuwarden. Foto: ProMedia/Sander van Vliet

Elke dag vallen door het dringende personeelstekort verschillende treinen uit bij Arriva. Reizigers balen en ook het personeel is ontevreden. Het personeel klaagt over sfeer, salaris en werkdruk. “In de kantine hangt een grafstemming”, zegt een Arriva-machinist tegen RTV Noord. De onderhandelingen voor een nieuwe cao zijn vandaag gestart en de druk is hoog.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Cao-onderhandelingen Arriva: rituitval en personeelstekort onderwerp van gesprek | OVPro.nl
Arriva-treinen op station Leeuwarden.
ziekteverzuim

Cao-onderhandelingen Arriva: rituitval en personeelstekort onderwerp van gesprek

Foto: Arriva-treinen op station Leeuwarden. Foto: ProMedia/Sander van Vliet

Elke dag vallen door het dringende personeelstekort verschillende treinen uit bij Arriva. Reizigers balen en ook het personeel is ontevreden. Het personeel klaagt over sfeer, salaris en werkdruk. “In de kantine hangt een grafstemming”, zegt een Arriva-machinist tegen RTV Noord. De onderhandelingen voor een nieuwe cao zijn vandaag gestart en de druk is hoog.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.