staking dreigt

Treinpersoneel in gesprek met Keolis over ‘onveilig gevoel’

Service en veiligheid medewerkers spreken reiziger aan voor een Keolis trein. Foto: Vakbond BOA ACP.

Treinpersoneel van Keolis in Overijssel voelt zich onveilig en is momenteel in gesprek met de vervoerder over maatregelen. Keolis zet sinds afgelopen weekend maar één boa in per trein. De incidenten met boa’s zijn sinds corona alleen maar toegenomen en de medewerkers dreigen met een staking als de situatie niet verbetert, meldt RTV Oost.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Treinpersoneel in gesprek met Keolis over ‘onveilig gevoel’ | OVPro.nl
staking dreigt

Treinpersoneel in gesprek met Keolis over ‘onveilig gevoel’

Service en veiligheid medewerkers spreken reiziger aan voor een Keolis trein. Foto: Vakbond BOA ACP.

Treinpersoneel van Keolis in Overijssel voelt zich onveilig en is momenteel in gesprek met de vervoerder over maatregelen. Keolis zet sinds afgelopen weekend maar één boa in per trein. De incidenten met boa’s zijn sinds corona alleen maar toegenomen en de medewerkers dreigen met een staking als de situatie niet verbetert, meldt RTV Oost.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.