sector alert

Heijnen: nog geen reden om trein te mijden vanwege risico corona

Drukte op station Sassenheim door personeelstekort. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/ Robin Utrecht.

Er is nog geen aanleiding voor passagiers om minder met de trein te gaan vanwege het risico op een coronabesmetting, zegt staatssecretaris Vivianne Heijnen (Infrastructuur). Wel is de sector erop voorbereid, mocht het nodig zijn. Vrijdag wordt over die plannen verder gesproken in de ministerraad, aldus Heijnen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Heijnen: nog geen reden om trein te mijden vanwege risico corona | OVPro.nl
sector alert

Heijnen: nog geen reden om trein te mijden vanwege risico corona

Drukte op station Sassenheim door personeelstekort. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/ Robin Utrecht.

Er is nog geen aanleiding voor passagiers om minder met de trein te gaan vanwege het risico op een coronabesmetting, zegt staatssecretaris Vivianne Heijnen (Infrastructuur). Wel is de sector erop voorbereid, mocht het nodig zijn. Vrijdag wordt over die plannen verder gesproken in de ministerraad, aldus Heijnen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.