Personeelstekort

NS in de Tweede Kamer: “Het wordt allemaal minder lelijk in december”

Drukte in de trein door personeelstekort. Foto: ProMedia/Sander van Vliet.

De Nederlandse Spoorwegen moest zich woensdagochtend in de Tweede Kamer komen verantwoorden over de problemen op het spoor. Het personeelstekort dwingt de NS om treinen te schrappen. Treinen zitten daarvoor voller dan ooit en het regent klachten bij Reizigersvereniging Rover. “Het wordt allemaal minder lelijk in december”, zegt Tjalling Smit, CCO van de NS, tegen de Tweede Kamer.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NS in de Tweede Kamer: “Het wordt allemaal minder lelijk in december” | OVPro.nl
Personeelstekort

NS in de Tweede Kamer: “Het wordt allemaal minder lelijk in december”

Drukte in de trein door personeelstekort. Foto: ProMedia/Sander van Vliet.

De Nederlandse Spoorwegen moest zich woensdagochtend in de Tweede Kamer komen verantwoorden over de problemen op het spoor. Het personeelstekort dwingt de NS om treinen te schrappen. Treinen zitten daarvoor voller dan ooit en het regent klachten bij Reizigersvereniging Rover. “Het wordt allemaal minder lelijk in december”, zegt Tjalling Smit, CCO van de NS, tegen de Tweede Kamer.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.