marktwerking

NS-medewerkers bezorgd over kabinetsplannen: “Begin van het einde”

Staatssecretaris Heijnen bekijkt situatie op het spoor. Foto: ANP/Bart Maat

Werknemers van de Nederlandse Spoorwegen zijn bang voor het voortbestaan van de internationale bedrijfstak. Het kabinet maakte plannen bekend om de internationale hogesnelheidslijnen “weg te geven” aan de markt. Dat komt de kwaliteit volgens de Centrale Ondernemingsraad (COR) niet ten goede, wat voor “maximale onzekerheid onder de 20.000 medewerkers” zorgt.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NS-medewerkers bezorgd over kabinetsplannen: “Begin van het einde” | OVPro.nl
marktwerking

NS-medewerkers bezorgd over kabinetsplannen: “Begin van het einde”

Staatssecretaris Heijnen bekijkt situatie op het spoor. Foto: ANP/Bart Maat

Werknemers van de Nederlandse Spoorwegen zijn bang voor het voortbestaan van de internationale bedrijfstak. Het kabinet maakte plannen bekend om de internationale hogesnelheidslijnen “weg te geven” aan de markt. Dat komt de kwaliteit volgens de Centrale Ondernemingsraad (COR) niet ten goede, wat voor “maximale onzekerheid onder de 20.000 medewerkers” zorgt.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.