Bomvolle treinen

NS door het stof nadat ICE-treinen opnieuw Arnhem Centraal overslaan

ICE-trein op het station in Karlsruhe. Foto: Unsplash/ Christian Lue.

De hogesnelheidstrein ICE heeft afgelopen week opnieuw twee keer de stop op Arnhem Centraal overgeslagen, meldt De Gelderlander. Het ging om de ICE naar Basel die een enkele keer per dag rijdt. NS erkent dat het mis is gegaan.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NS door het stof nadat ICE-treinen opnieuw Arnhem Centraal overslaan | OVPro.nl
Bomvolle treinen

NS door het stof nadat ICE-treinen opnieuw Arnhem Centraal overslaan

ICE-trein op het station in Karlsruhe. Foto: Unsplash/ Christian Lue.

De hogesnelheidstrein ICE heeft afgelopen week opnieuw twee keer de stop op Arnhem Centraal overgeslagen, meldt De Gelderlander. Het ging om de ICE naar Basel die een enkele keer per dag rijdt. NS erkent dat het mis is gegaan.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.