Inspiratie NS

Staking verwacht na moeizame cao-onderhandelingen Arriva, Keolis en Qbuzz

Arriva-treinen staan klaar aan het perron. Foto: ProMedia/Sander van Vliet.

Vakbonden FNV en VVMC verwachten dat personeel van Arriva, Keolis en Qbuzz nog dit jaar gaat staken voor betere arbeidsvoorwaarden. De cao-onderhandelingen voor de cao Multimodaal verlopen moeizaam en de huidige cao loopt eind dit jaar af. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Staking verwacht na moeizame cao-onderhandelingen Arriva, Keolis en Qbuzz | OVPro.nl
Inspiratie NS

Staking verwacht na moeizame cao-onderhandelingen Arriva, Keolis en Qbuzz

Arriva-treinen staan klaar aan het perron. Foto: ProMedia/Sander van Vliet.

Vakbonden FNV en VVMC verwachten dat personeel van Arriva, Keolis en Qbuzz nog dit jaar gaat staken voor betere arbeidsvoorwaarden. De cao-onderhandelingen voor de cao Multimodaal verlopen moeizaam en de huidige cao loopt eind dit jaar af. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.