4,3% stijging

NS verhoogt prijzen: “Trein wordt ten opzichte van de auto goedkoper”

Vrouw checkt in met de OV-chipkaart. Foto: NS.

Reizen met de trein wordt vanaf januari gemiddeld 4,3 procent duurder. De tariefstijgingen verschillen heel erg per reisvorm. Het tarief voor de vaste klant wordt namelijk goedkoper. Dat maakt de Nederlandse Spoorwegen vandaag bekend.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NS verhoogt prijzen: “Trein wordt ten opzichte van de auto goedkoper” | OVPro.nl
4,3% stijging

NS verhoogt prijzen: “Trein wordt ten opzichte van de auto goedkoper”

Vrouw checkt in met de OV-chipkaart. Foto: NS.

Reizen met de trein wordt vanaf januari gemiddeld 4,3 procent duurder. De tariefstijgingen verschillen heel erg per reisvorm. Het tarief voor de vaste klant wordt namelijk goedkoper. Dat maakt de Nederlandse Spoorwegen vandaag bekend.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.