Hinder

Belgische staking heeft invloed op Nederlands treinverkeer

Vakbondsleden gaan de straat op in Brussel tijdens nationale stakingen. Foto: Belga Photo/Hatim Kaghat.

Nederlandse treinreizigers die naar België reizen hebben woensdag last van de landelijke staking bij de zuiderburen. Volgens de Nederlandse Spoorwegen (NS) rijden de treinen tussen Antwerpen en Roosendaal bijvoorbeeld maar zeer beperkt. De acties in België staan niet op zichzelf. In heel Europa vinden deze periode veel stakingen plaats.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Belgische staking heeft invloed op Nederlands treinverkeer | OVPro.nl
Hinder

Belgische staking heeft invloed op Nederlands treinverkeer

Vakbondsleden gaan de straat op in Brussel tijdens nationale stakingen. Foto: Belga Photo/Hatim Kaghat.

Nederlandse treinreizigers die naar België reizen hebben woensdag last van de landelijke staking bij de zuiderburen. Volgens de Nederlandse Spoorwegen (NS) rijden de treinen tussen Antwerpen en Roosendaal bijvoorbeeld maar zeer beperkt. De acties in België staan niet op zichzelf. In heel Europa vinden deze periode veel stakingen plaats.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.