toegankelijkheid

Overijsselse Arriva Blauwnet-trein zeker tot 2028 zonder toilet

Arriva Blauwnet-trein. Foto: Wikipedia/https://nl.wikipedia.org/wiki/Bestand:Vechtdallijnen-trein1.jpg

De treinen van Arriva op het traject Almelo-Hardenberg blijven zeker tot 2028 zonder toilet. De provincie Overijssel zette onlangs een streep door de plannen van een elektrische trein op dit traject, en daarmee schuift het ook de treintoiletten naar de lange termijn. De Keolis-trein op het traject Oldenzaal-Zutphen heeft wel een toilet.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Overijsselse Arriva Blauwnet-trein zeker tot 2028 zonder toilet | OVPro.nl
toegankelijkheid

Overijsselse Arriva Blauwnet-trein zeker tot 2028 zonder toilet

Arriva Blauwnet-trein. Foto: Wikipedia/https://nl.wikipedia.org/wiki/Bestand:Vechtdallijnen-trein1.jpg

De treinen van Arriva op het traject Almelo-Hardenberg blijven zeker tot 2028 zonder toilet. De provincie Overijssel zette onlangs een streep door de plannen van een elektrische trein op dit traject, en daarmee schuift het ook de treintoiletten naar de lange termijn. De Keolis-trein op het traject Oldenzaal-Zutphen heeft wel een toilet.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.