Assistentieverlening op het station voor rolstoelgebruiker (foto: NS)
toegankelijkheid

Problemen met assistentie bij de NS: “Reizen voor gehandicapten steeds lastiger”

Assistentieverlening op het station. Foto: NS

De NS kampt met een enorm personeelstekort, zo ook voor het verlenen van reisassistentie. Gehandicapten moeten regelmatig afspraken verzetten, omdat er geen reisassistentie beschikbaar is. De spoorvervoerder en de gehandicapten zitten beide met het handen in het haar. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Problemen met assistentie bij de NS: “Reizen voor gehandicapten steeds lastiger” | OVPro.nl
Assistentieverlening op het station voor rolstoelgebruiker (foto: NS)
toegankelijkheid

Problemen met assistentie bij de NS: “Reizen voor gehandicapten steeds lastiger”

Assistentieverlening op het station. Foto: NS

De NS kampt met een enorm personeelstekort, zo ook voor het verlenen van reisassistentie. Gehandicapten moeten regelmatig afspraken verzetten, omdat er geen reisassistentie beschikbaar is. De spoorvervoerder en de gehandicapten zitten beide met het handen in het haar. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.