werkzaamheden

NS: Qatargangers zijn langer onderweg naar Schiphol

Het Nederlands elftal is onderweg naar Qatar. Foto: ANP/Olaf Kraak.

Mensen die naar Qatar willen gaan om het Nederlands Elftal aan te moedigen, moeten er rekening mee houden dat ze langer onderweg zijn om op Schiphol te komen. Dat meldt de NS. Vanwege de werkzaamheden rond station Amsterdam Zuid is het treinverkeer rondom Schiphol ontregeld.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NS: Qatargangers zijn langer onderweg naar Schiphol | OVPro.nl
werkzaamheden

NS: Qatargangers zijn langer onderweg naar Schiphol

Het Nederlands elftal is onderweg naar Qatar. Foto: ANP/Olaf Kraak.

Mensen die naar Qatar willen gaan om het Nederlands Elftal aan te moedigen, moeten er rekening mee houden dat ze langer onderweg zijn om op Schiphol te komen. Dat meldt de NS. Vanwege de werkzaamheden rond station Amsterdam Zuid is het treinverkeer rondom Schiphol ontregeld.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.