Defensiebegroting

VVD wil militairen in uniform gratis laten reizen met de trein

Militairen voortaan in uniform in de trein? Foto: ANP/Nico Garstman

Elke militair moet gratis kunnen reizen met de trein voor de “erkenning, zichtbaarheid en waardering van onze militairen”. VVD-Kamerlid Peter Valstar ziet dit als een manier om werken bij defensie aantrekkelijker te maken. Vandaag presenteert de VVD het plan bij de defensiebegroting.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

VVD wil militairen in uniform gratis laten reizen met de trein | OVPro.nl
Defensiebegroting

VVD wil militairen in uniform gratis laten reizen met de trein

Militairen voortaan in uniform in de trein? Foto: ANP/Nico Garstman

Elke militair moet gratis kunnen reizen met de trein voor de “erkenning, zichtbaarheid en waardering van onze militairen”. VVD-Kamerlid Peter Valstar ziet dit als een manier om werken bij defensie aantrekkelijker te maken. Vandaag presenteert de VVD het plan bij de defensiebegroting.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.