Arriva-stoptrein Roermond - Nijmegen
nieuwe dienstregeling

Problemen op de Maaslijn: 25% treinuitval op traject Nijmegen – Venray

Arriva-stoptrein Foto: Flickr/Rob Dammers.

Één op de vier treinen die gepland staan om van Nijmegen naar Venray te vertrekken, rijdt niet. Dat blijkt uit cijfers van Rijdendetreinen.nl. Arriva kampt met een dringend personeelstekort en paste haar dienstregeling begin september al aan. De aanpassing heeft echter niet het gewenste effect aangezien treinen op de Maaslijn massaal uitvallen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Problemen op de Maaslijn: 25% treinuitval op traject Nijmegen – Venray | OVPro.nl
Arriva-stoptrein Roermond - Nijmegen
nieuwe dienstregeling

Problemen op de Maaslijn: 25% treinuitval op traject Nijmegen – Venray

Arriva-stoptrein Foto: Flickr/Rob Dammers.

Één op de vier treinen die gepland staan om van Nijmegen naar Venray te vertrekken, rijdt niet. Dat blijkt uit cijfers van Rijdendetreinen.nl. Arriva kampt met een dringend personeelstekort en paste haar dienstregeling begin september al aan. De aanpassing heeft echter niet het gewenste effect aangezien treinen op de Maaslijn massaal uitvallen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.