Plannen liggen klaar

Noordoost-Nederland doet laatste roep om geld voor “vergeten” Nedersaksenlijn

Ondernemers en bestuurders overhandigden eerder het Bidbook Nedersaksenlijn aan Vivianne Heijnen. Foto: Stichting Nedersaksenlijn.

Bestuurders en ondernemers uit Noordoost-Nederland overhandigen vandaag het Bidbook Nedersaksenlijn aan de Tweede Kamercommissie voor Infrastructuur en Waterstaat. Met het dik zeventig pagina’s tellende boekwerk wil de groep alsnog Rijkssteun voor de ‘vergeten’ Nedersaksenlijn. “De spoorverbinding tussen Groningen, Stadskanaal, Emmen, Twente én Duitsland is volgens hen een ‘gamechanger’ voor het gebied.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.