Botsing

ProRail doet aangifte van fietsen op het spoor in Zuid-Holland

In ieder geval acht fietsen zijn vermoedelijk opzettelijk op het spoor gelegd. Foto: Twitter/ProRail.

Spoorbeheerder ProRail doet aangifte nadat zondagavond een trein inreed op een stapel fietsen die op het spoor waren gelegd. De R-NET trein botste tegen de fietsen aan op het spoor tussen Boskoop en Waddinxveen. ProRail denkt dat de fietsen daar met opzet zijn neergelegd. “Dat is verbijsterend”, zegt een woordvoerder.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ProRail doet aangifte van fietsen op het spoor in Zuid-Holland | OVPro.nl
Botsing

ProRail doet aangifte van fietsen op het spoor in Zuid-Holland

In ieder geval acht fietsen zijn vermoedelijk opzettelijk op het spoor gelegd. Foto: Twitter/ProRail.

Spoorbeheerder ProRail doet aangifte nadat zondagavond een trein inreed op een stapel fietsen die op het spoor waren gelegd. De R-NET trein botste tegen de fietsen aan op het spoor tussen Boskoop en Waddinxveen. ProRail denkt dat de fietsen daar met opzet zijn neergelegd. “Dat is verbijsterend”, zegt een woordvoerder.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.