multimodaal

Geen regionale treinen in Groningen en Friesland door staking

Geen Arriva-treinen door staking. Foto: ANP / Hollandse Hoogte / Anton Kappers

De treinen van Arriva in Groningen en Friesland rijden op donderdag 15 december niet. Medewerkers die onder de cao Multimodaal vallen, staken. Arriva adviseert reizigers gebruik te maken van ander vervoer. In Friesland rijden de bussen van Arriva op donderdag 15 december wel gewoon volgens dienstregeling.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Geen regionale treinen in Groningen en Friesland door staking | OVPro.nl
multimodaal

Geen regionale treinen in Groningen en Friesland door staking

Geen Arriva-treinen door staking. Foto: ANP / Hollandse Hoogte / Anton Kappers

De treinen van Arriva in Groningen en Friesland rijden op donderdag 15 december niet. Medewerkers die onder de cao Multimodaal vallen, staken. Arriva adviseert reizigers gebruik te maken van ander vervoer. In Friesland rijden de bussen van Arriva op donderdag 15 december wel gewoon volgens dienstregeling.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.