uitval

Eurostar past begin januari dienstregeling aan om Britse staking

Reizigers verlaten een Eurostar-trein op Paris Gare du Nord. Flickr/Steve Cadman.

De hogesnelheidstrein Eurostar naar Londen past volgende week zijn dienstregeling aan vanwege treinstakingen in Groot-Brittannië. Dat meldt de internationale spoorvervoerder op zijn website. Tussen 3 en 7 januari rijden minder treinen tussen Amsterdam en Brussel.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eurostar past begin januari dienstregeling aan om Britse staking | OVPro.nl
uitval

Eurostar past begin januari dienstregeling aan om Britse staking

Reizigers verlaten een Eurostar-trein op Paris Gare du Nord. Flickr/Steve Cadman.

De hogesnelheidstrein Eurostar naar Londen past volgende week zijn dienstregeling aan vanwege treinstakingen in Groot-Brittannië. Dat meldt de internationale spoorvervoerder op zijn website. Tussen 3 en 7 januari rijden minder treinen tussen Amsterdam en Brussel.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.