Onbereikbaar

Station Zoetermeer voorlopig niet open door werkzaamheden Nelson Mandelabrug

NS-station van Zoetermeer is alleen bereikbaar via de Nelson Mandelabrug. Foto: Wikipedia.

Het NS-station van Zoetermeer blijft de komende tijd onbereikbaar en dus gesloten. De werkzaamheden aan de Nelson Mandelabrug duren langer dan verwacht. Wanneer de brug exact open kan is nog niet bekend, de gemeente hoopt dat de werkzaamheden in januari klaar zijn.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Station Zoetermeer voorlopig niet open door werkzaamheden Nelson Mandelabrug | OVPro.nl
Onbereikbaar

Station Zoetermeer voorlopig niet open door werkzaamheden Nelson Mandelabrug

NS-station van Zoetermeer is alleen bereikbaar via de Nelson Mandelabrug. Foto: Wikipedia.

Het NS-station van Zoetermeer blijft de komende tijd onbereikbaar en dus gesloten. De werkzaamheden aan de Nelson Mandelabrug duren langer dan verwacht. Wanneer de brug exact open kan is nog niet bekend, de gemeente hoopt dat de werkzaamheden in januari klaar zijn.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.