Personeelsproblemen

Arriva nachttrein Groningen-Schiphol vertrekt eind januari voor het eerst

Arriva trein op Schiphol na de eerste rit vanaf Maastricht. Foto: Arriva

In de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 januari rijdt de nachttrein Groningen-Schiphol voor het eerst. De dienst van Arriva kost 10 euro voor een enkele reis naar Schiphol, zowel voor de eerste als de tweede klas.  De trein gaat wekelijks rijden, net als de andere Arriva nachttrein tussen Maastricht en Schiphol.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Arriva nachttrein Groningen-Schiphol vertrekt eind januari voor het eerst | OVPro.nl
Personeelsproblemen

Arriva nachttrein Groningen-Schiphol vertrekt eind januari voor het eerst

Arriva trein op Schiphol na de eerste rit vanaf Maastricht. Foto: Arriva

In de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 januari rijdt de nachttrein Groningen-Schiphol voor het eerst. De dienst van Arriva kost 10 euro voor een enkele reis naar Schiphol, zowel voor de eerste als de tweede klas.  De trein gaat wekelijks rijden, net als de andere Arriva nachttrein tussen Maastricht en Schiphol.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.