Slaaptrein

Recordaantal reizigers voor NS International, vooral nachttrein populair

NightJet trein maakt een proefrit in Ede. Foto: Flickr/Mathijs Verweij.

Een recordaantal reizigers heeft vorig jaar een internationale treinreis geboekt bij de NS. Met 20 procent meer passagiers dan in 2019 – voor de coronacrisis – is dat meer dan verwacht, meldt het vervoersbedrijf. Naar verwachting zet deze stijgende trend ook het komend jaar door.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Recordaantal reizigers voor NS International, vooral nachttrein populair | OVPro.nl
Slaaptrein

Recordaantal reizigers voor NS International, vooral nachttrein populair

NightJet trein maakt een proefrit in Ede. Foto: Flickr/Mathijs Verweij.

Een recordaantal reizigers heeft vorig jaar een internationale treinreis geboekt bij de NS. Met 20 procent meer passagiers dan in 2019 – voor de coronacrisis – is dat meer dan verwacht, meldt het vervoersbedrijf. Naar verwachting zet deze stijgende trend ook het komend jaar door.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.