Communicatieprobleem

Reizigers bijna 6 uur lang vast in trein: “Letterlijk en figuurlijk in het duister”

Trein van NS strandde ter hoogte van Moordrecht. Foto: NS.

Donderdagavond zijn ongeveer duizend passagiers vast komen te zitten in een gestrande trein van NS. Op sociale media doen veel reizigers hun beklag omdat ze naar eigen zeggen zes uur lang vast kwamen te zitten in de trein, waarvan de trein 5,5 uur stilstond en er de laatste 3,5 uur geen enkele communicatie meer was vanuit NS.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Reizigers bijna 6 uur lang vast in trein: “Letterlijk en figuurlijk in het duister” | OVPro.nl
Communicatieprobleem

Reizigers bijna 6 uur lang vast in trein: “Letterlijk en figuurlijk in het duister”

Trein van NS strandde ter hoogte van Moordrecht. Foto: NS.

Donderdagavond zijn ongeveer duizend passagiers vast komen te zitten in een gestrande trein van NS. Op sociale media doen veel reizigers hun beklag omdat ze naar eigen zeggen zes uur lang vast kwamen te zitten in de trein, waarvan de trein 5,5 uur stilstond en er de laatste 3,5 uur geen enkele communicatie meer was vanuit NS.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.